Boekingsprocedure

Vragen en antwoorden omtrent de boeking

I. Sie haben drei Möglichkeiten, sich über die Startseite ein passendes Objekt zu suchen:

 1. Eenvoudig zoeken:
  Vul hier uw reisdata in:
  Klik op 'Zoeken'! Alle mogelijkheden die momenteel beschikbaar zijn worden getoond.
  kalender:
  Klik in het aankomst- en vertrekveld om de kalender te openen. Met de pijlsymbolen links en rechts van de maandaanduiding kun je heen en weer schakelen tussen de maanden. Als alternatief kun je ook de selectievelden voor de maand en het jaar gebruiken. Klik gewoon op de overeenkomstige datum om deze over te brengen naar het aankomst- of vertrekveld. veld.
  het totale aanbod:
  Als je ons hele assortiment voor een land wilt bekijken, selecteer dan eerst het land en vervolgens eerst het land en dan in het regio en plaats selectieveld "all" en vul niets in de andere velden in. in de andere velden. Klik vervolgens op "Zoeken starten"!
 2. Uitgebreid zoeken:
  Klik op "Geavanceerd zoeken" in de linker selectiebalk! Dit opent nu een ander deel van het formulier onderaan.
  Je kunt hier je specifieke zoekcriteria invoeren. Zodra u klikt u op "Zoeken" onderaan de pagina!
 3. Direct zoeken
  In de optie "Direct zoeken" rechtsboven in het hoofdmenu, heb je de mogelijkheid om individuele objecten direct weergeven.
  Voer de naam of de code van de vakantiewoning die u zoekt in het zoekveld. Na het invoeren van de eerste drie tekens worden suggesties voor uw zoekopdracht suggesties voor uw zoekopdracht weergegeven, die u kunt accepteren door erop te klikken. Als u een suggestie niet wilt selecteren, klikt u op het "vergrootglas" pictogram rechts van de invoer om de zoekopdracht uit te voeren.

II. Hoe kan ik de prijs zien en berekenen?

 1. Nadat u de zoekopdracht hebt gestart, ontvangt u de objecten die aan uw zoekcriteria voldoen. Klik op de accommodatie van uw keuze en u krijgt een gedetailleerde beschrijving, bijkomende afbeeldingen en de exacte prijsberekening.
 2. Nadat u een accommodatie gekozen hebt, wordt het beste voorstel getoond. Dit voorstel kunt u wijzigen of u kunt andere accommodatietypes aan de selectie toevoegen door bij de beschikbare wooneenheden die onder het voorstel verschijnen het aantal te wijzigen en vervolgens op 'Prijs berekenen' te klikken.
 3. Houd er a.u.b. rekening mee dat u alleen een prijsberekening ontvangt, als u vooraf een aankomst- en vertrekdatum en het aantal personen heeft ingevuld in het zoekmenu.
 4. Als je nog geen aankomst- en vertrekdatum hebt ingevuld, wordt er een vraag weergegeven onder de foto's van de accommodatie en wordt u gevraagd uw gegevens in te voeren. Vervolgens wordt ook de prijs van de woning weergegeven.

III. Hoe kan ik boeken?

 1. Onder de prijsberekening in het vak "Uw selectie", rechts van de totaalprijs wordt het veld "Nu boeken" weergegeven. Als je hierop klikt, ga je naar het boekingsformulier.
 2. Voer je persoonlijke gegevens en betalingsgegevens in en klik vervolgens op de grote Klik vervolgens op de grote oranje knop "Reis boeken".

IV. Algemene voorwaarden

Op het boekingsformulier evenals aan elke hoek beneden op elke pagina vindt u een link naar onze algemene voorwaarden. Deze kunnen door u geraadpleeg en opgeslagen worden.
Wij maken u erop attent dat Adrialin de contracttekst niet opslaat. Natuurlijk krijgt u alle relevante gegevens van uw boeking samen met onze opdrachtbevestiging.

V. Boekingsbevestiging

 1. Na ingang van uw boeking, ontvangt u van ons binnen enkele minuten een ontvangstbevestiging of een boekingsbevestiging via e-mail met alle details omtrent de verdere werkwijze.
 2. Indien u een uur na uw boeking geen e-mail van ons gekregen hebt, neem dan aub contact met ons op.
 3. Voor zover u eerst alleen een ontvangstbevestiging voor de boeking hebt ontvangen, sturen we normaal binnen de 24 uur via e-mail een boekingsbevestiging incl. factuur.

VI. Betaling

Informatie over de betaling wordt weergegeven onder "Betalingsopties" zodra u de prijsberekening voor het gewenste object hebt uitgevoerd. Binnen het boekingsproces kunt u kiezen uit drie betalingsvarianten:

 1. Betaling via overschrijving per bank
  • Na de boekingsbevestiging vragen wij u onmiddellijk een huurwaarborg te betalen van 20 % van de tourprijs.
  • Het overige deel van de reissom dient 6 weken voor vertrek betaald te worden.
  • Bij boekingen op korte termijn (binnen de laatste 6 weken voor vertrek) dient de gehele reissom betaald te worden.
  • De betaling middels overschrijving is alleen mogelijk tot 41 dagen voor begin van de reis, binnen de laatste 40 dagen worden enkel de onder punt 2 tot 4 vermelde betalingswijzen aanvaard.
  • Alle aanvullende diensten die worden gebruikt, moeten ter plaatse worden betaald (tenzij in de woningbeschrijving staat dat ze bij de prijs zijn inbegrepen).
 2. Betaling via creditcard
  • U kunt met volgende creditcards betalen: Master, VISA en American Express.
  • Voor boekingen die meer dan 7 weken voor vertrek worden gemaakt, kunt u kiezen of het volledige bedrag onmiddellijk wordt afgeschreven of alleen 20 % als huurwaarborg. Als u hier de huurwaarborg selecteert, wordt het resterende bedrag 6 weken voor vertrek afgeschreven. Zorg ervoor dat uw creditkaart op dat ogenblik nog geldig is.
  • Alle aanvullende diensten die worden gebruikt, moeten ter plaatse worden betaald (tenzij in de woningbeschrijving staat dat ze bij de prijs zijn inbegrepen). )
 3. Betaling via debetering
  • Als u een bankrekening in Duitsland of Oostenrijk bezit, kunt u via debetnota betalen.
  • Voor boekingen die meer dan 7 weken voor vertrek worden gemaakt, kunt u kiezen of het volledige bedrag onmiddellijk wordt afgeschreven of alleen 20 % als huurwaarborg. Als u hier de huurwaarborg selecteert, wordt het resterende bedrag 6 weken voor vertrek afgeschreven.
  • Alle aanvullende diensten die worden gebruikt, moeten ter plaatse worden betaald (tenzij in de woningbeschrijving staat dat ze bij de prijs zijn inbegrepen).
 4. Betaling via PayPal
  • Als u een Paypal account hebt, kunt u de betaling via PayPal uitvoeren.
  • Voor een boeking die meer dan 7 weken voor vertrek wordt gemaakt, kunt u kiezen of het volledige bedrag onmiddellijk wordt afgeschreven of slechts 20 % als huurwaarborg. Als u hier de huurwaarborg selecteert, ontvangt u kort voordat het resterende bedrag verschuldigd is een link waarmee u de betalingsgegevens opnieuw kunt invoeren zodat het kan worden afgeschreven.
  • Alle aanvullende diensten die worden gebruikt, moeten ter plaatse worden betaald (tenzij in de woningbeschrijving staat dat ze bij de prijs zijn inbegrepen).

VII. Reisdocumenten

 1. Als de totale reisprijs bij de verlener ter plekke wordt betaald, sturen we u met de boekingsbevestiging het adres en de contactgegevens van de accommodatie op.
 2. Op voorwaarde dat de volledige reissom aan ons is betaald, sturen wij u na betaling van de volledige reissom de voor uw reis benodigde documenten (reisvoucher met routebeschrijving en reisinformatie) per e-mail en op verzoek gratis per post toe.

VIII. Uw begeleiding

Vanzelfsprekend staan voor en tijdens uw boeking de medewerkers in ons klantencentrum in Duitsland graag te uwer beschikking met raad en daad. Tijdens uw vakantie helpt het personeel in uw accommodatie of een netwerk van plaatselijke medewerkers u graag verder.