De mening van klanten

Hier vindt u slechts een kleine selectie van de verzonden evaluaties van klanten uit de hele wereld, die ons dagelijks uit eigen beweging bereiken :

Familie

„Ik wil u van harte danken voor die bijzonder hoffelijke, toegewijde en bedachtzame hulp. ”

(Dr. Sigrid K. uit Duitsland)

„Hartelijk dank. U biedt een eersteklas service, die wij erg waarderen.”

(John H. uit Engeland)

„Ik wil u bedanken voor uw zorgvuldigheid en onze geslaagde vakantie. Wij hebben 15 prachtige dagen op een wondermooie plaats doorgebracht. Nogmaals hartelijk dank. Wij doen zeker weer een beroep op u voor onze vakantie volgend jaar; ondertussen zal ik uw website aan vrienden en kennissen aanraden. ”

(Alberto S. uit Italië)

„Bedankt voor uw snel antwoord en de perfecte begeleiding.”

(Monika S. uit Polen)

„Bedankt voor de vlekkeloze en vriendelijke service.”

(Walter P. uit Duitsland)

„We willen u graag laten weten dat we terug zijn van onze vakantie, de accommodatie was geweldig en de eigenaren waren aardig. Hartelijk dank. ”

(J. E. uit Hongarije)

„Wij danken u voor de mooie vakantie die wij doorgebracht hebben, zonder problemen, zorgen en moeilijkheden. Van harte dank aan het volledige team voor de perfecte organisatie. ”

(Marchioro P. uit Italië)

„Geacht Adrialin-team, ik wil u van harte bedanken voor uw goede service via het internet, het appartement was zeer mooi en alles is volgens plan verlopen! Het is mooi op deze manier vertrouwen in een internetkantoor te kunnen winnen, want online boekingen verlopen jammer genoeg niet altijd zo vlekkeloos... ”

(Claudia M. met familie uit Duitsland)

„Gefeliciteerd met uw organisatie en snelheid.”

(Mirco S. uit Italië)

„Ik wil u bedanken, dat u deze vakantie voor ons georganiseerd hebt en hoop, dat wij in de toekomst weer gebruik zullen kunnen maken van uw diensten. ”

(John P. uit Engeland)

„Bedankt voor de supersnelle verwerking!!! (...) U biedt een uitmuntende en aanbevelenswaardige service! ”

(Georg R. uit Duitsland)

„Hartelijk dank, dat u voor alles gezorgd hebt. U bent heel hulpvaardig.”

(Deleu K. uit Frankrijk)

„Geachte heer/mevrouw, wij zijn net terug van onze vakantie in Novigrad. Het was heerlijk! De vakantieflat was heel mooi en kwam overeen met de beschrijving op uw website. Ondanks onze vroegere aankomst was de flat meteen beschikbaar voor ons. Op het kantoor werden wij snel, vriendelijk en competent geholpen. Wij zullen zeker nog bij u boeken. Bedankt en vele groeten. ”

(Dagmara G. uit Polen)

„Hallo Adrialin-team, wij hebben onze vakantie in Kroatië dit jaar voor het eerst via het internet geboekt. Daarbij zijn wij bij u terechtgekomen, omdat u superaanbiedingen had. Wij willen u van harte feliciteren: alles is perfect verlopen, de boeking (alle documenten kwamen volledig en zonder vertraging bij ons aan), het in- en uitchecken. Wij hadden een leuke vakantie in Kroatië en zullen voor onze volgende vakantie zeker aan u denken en u verder aanbevelen. ”

(Familie M. uit Duitsland)

„Hallo, ik ben de heer Ammeli Giovanni en wij hebben in augustus via u onze vakantie in het hotel Delfin in Porec geboekt. Het was eenvoudig om via u onze vakantie te organiseren. U was heel vriendelijk, duidelijk en professioneel en daarom wil ik u van harte feliciteren. ”

(Ammeli G. uit Italië)

„Nogmaals van harte dank voor de snelle omboeking! U hebt onze vakantie gered - ik zal u absoluut aanbevelen! ”

(Erwin P. uit Duitsland)

„Bedankt. Ik ben heel tevreden met uw service en de ernst die u aan de dag legt. Ik heb u aanbevolen bij mijn vrienden. Gefeliciteerd!! ”

(Flavio R. uit Italië)

„Bedankt voor uw snelle, ernstige en uitstekende service!”

(Christine A. uit Duitsland)

„Ik was heel tevreden met de hotelaccommodatie en de service. Heel mooie vakantie. Bedankt. ”

(Valfrido T. uit Italië)