Kvarner Baai - Kroatië

Informatie voor uw Vakantie in de regio Kvarner Baai

We hebben 2526 verblijven in de regio Kvarner Baai voor u in het aanbod.

TZ Crikvenica Quelle: TZ Crikvenica


Algemeen
De Kvarner baai heeft de cultuur- en natuurliefhebbers veel te bieden. In het Noorden schittert de gebiedsregio Gorski Kotar met verschillende hoogtepunten en in het Zuiden vindt u het Velebit gebergte. De Kvarner Baai is als zeilgebied erg geliefd en de uitnodigende stranden en verlaten baaien bieden u zowel ontspanning als rust. Grote aantrekkingskracht hebben de verschillende eilanden bij de Kvarner baai, zoals het grote Eiland Krk en de eilanden Cres, Pag of Rab met één van de mooiste havensteden.

De Kvarner regio is niet alleen aantrekkelijk voor de strandliefhebber of de zeiler maar ook de skiliefhebber kan hier terecht. In het grote skigebied Gorski Kotar gebergte, ten noordoosten van Rijeka, kunt u van de natuur genieten, skiën en schaatsen. De bevolking van de Kvarner baai staat bekend om hun vrolijke en opgewekte karakter. Niet voor niets is hier het Kroatisch Carnaval ontstaan. In Senj kunt u kennismaken met o.a. het middeleeuwse spel “Senjska Alka”, wat het eerste weekend van augustus plaats vindt. Hierbij worden de traditionele optochten afgesloten met traditionele feesten. De diepblauwe zee en de bergen op de achtergrond maken de Kvarner regio uitzonderlijk.
Bezienswaardigheden
Kastelen,  Havencomplex,  Historische binnenstad,  Historische gebouwen,  Kerken,  Museum,  Parken,  Oeverpromenade
Vrijetijdaanbiedingen
binnenbad,  Warmwaterbad,  Wandelwegen
Sportmogelijkheden
Basketbal,  Voetbal,  Zwemmen,  zeilen,  Skiën,  Surfen,  duiken,  Wandelen,  Watersport
Gastronomie en ontspanning
Bar,  café,  casino,  discotheek,  Internetcafé,  pizzeria,  Restaurant,  Danszaal,  Theater
Wellness-, beauty- en gezondheidsaanbiedingen
kapperssalon,  schoonheidssalon,  Massage,  Wellnessaanbod

Vakantie in de regio Kvarner Baai met Adrialin

Hier vindt u prijsgunstige accommodatie voor uw volgende reis :

image description

Zoekt u een vakantiewoning, een vakantiehuis, een hotel, een landhuis, een pension, een gastkamer of een mobilhome voor uw vakantie in de regio Kvarner Baai, of wilt u gewoon informatie krijgen over de regio Kvarner Baai, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hier vindt u accommodatie zoals vakantieflats, vakantiewoningen, landhuizen, hotels, vakantiecentra, pensions, gastenkamers, campers, cruises, jachtcharters, excursies e.a. Adrialin beschikt over een voortdurend groeiend aanbod voor uw reis naar Kroatië, Italië en Oostenrijk.

Naar het aanbod:
Kvarner Baai vakantiewoningen, Kvarner Baai Vakantiehuizen, Kvarner Baai Hotels, Kvarner Baai Vakantiecomplexen, Kvarner Baai landhuizen, Kvarner Baai Pensions, Kvarner Baai Gastenkamers, Kvarner Baai campers

Kvarner Baai, een goede keuze voor uw vakantie in Kroatië.