Lovran - Kvarner Baai - Kroatië

Informatie voor uw Vakantie in Lovran

Wij hebben 134 accommodatiemogelijkheden in Lovran voor u in ons aanbod.

Het luchtkuuroord Lovran telt ca. 4000 inwoners en is 5 km van Opatija verwijderd, de dichtstbijzijnde grotere stad. De wijken van Lovran zijn: Ika, Medveja, Opric, Lovranska Draga, Susnjevica, Borut, Dolenja Vas, Liganj, Dobrec.


Algemeen
Lovran is een kleine stad ten zuiden vanOpatija, aan deKvarner Riviera. Je zou bijna kunnen zeggen de kleine versie van Opatija. Het ligt werkelijk aan de voet van de Ucka gebergte met als hoogste top Vojak (1401 meter). Er is een mooie haven en een zeer levendig centrum. In het centrum staat de parochiekerk van Sint-Joris. Ze valt al van ver op door de oker-geel geschilderde toren.Lovran heeft 3987 inwoners en kan worden teruggedateerd tot in de eerste eeuw na Christus.Lovran is verbonden met Opatija via het wandelpad dat van hieruit via Opatija tot in Voloska loopt en in totaal 12 kilometer lang is. Lovran was rond de vorige eeuwwisseling een kuuroord. Ook vele rijke Oostenrijks-Hongaren kwamen hier de winter doorbrengen.In de zomermaanden is er steeds wel iets te doen in Lovran, het bruist er steeds van festiviteiten. Ben je niet bang van een stevige wandeling, dat neem je maar een van de kleine straatjes die omhoog de bergen inlopen.
Bezienswaardigheden
Havencomplex,  Historische binnenstad,  Kerk
Sportmogelijkheden
Wandelen
Gastronomie en ontspanning
café,  Restaurant
Shoppen
supermarkt
Video's
 

Vakantie in Lovran met Adrialin

Hier vindt u prijsgunstige accommodatie voor uw volgende reis :

image description

Zoek een vakantieappartement, een vakantiewoning, een hotel, een landhuis, een pension, een gastenkamer of een camper voor uw vakantie in Lovran, of als u zich alleen maar over Lovran in Kvarner Baai wilt informeren, dan zit u bij ons goed.

Hier vindt u accommodatie zoals vakantieflats, vakantiewoningen, landhuizen, hotels, vakantiecentra, pensions, gastenkamers, campers, cruises, jachtcharters, excursies e.a. Adrialin beschikt over een voortdurend groeiend aanbod voor uw reis naar Kroatië, Italië en Oostenrijk.

Naar het aanbod:
Lovran vakantiewoningen, Lovran Vakantiehuizen, Lovran Hotels, Lovran Vakantiecomplexen, Lovran landhuizen, Lovran Pensions, Lovran Gastenkamers, Lovran campers

Lovran, een goede keuze voor uw vakantie in Kroatië.